laatste daagjes - Reisverslag uit Port Elizabeth, Zuid-Afrika van Rik Beijer - WaarBenJij.nu laatste daagjes - Reisverslag uit Port Elizabeth, Zuid-Afrika van Rik Beijer - WaarBenJij.nu

laatste daagjes

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Rik

18 April 2008 | Zuid-Afrika, Port Elizabeth

Hallo allemaal,

in je laatste week in nederland zou je eigenlijk de grootste plannen moeten hebben en met iedereen zoveel mogelijk afspreken om zo afscheid van iedereen te nemen...maar ik heb het heel gezellig gehouden bij me moeder, wat ben ik toch een mama's kindje, zelfs bij papa en mama in bed gelegen hoe lang is dat wel niet geleden:). voor dat daar rare verhalen over kwamen zal ik dat even uitleggen vanaf maandagmiddag ( eerst bij erna tassen opgehaald voor de reis daarna met loes en papa in deventer de stad in geweest ) voelde ik me al niet zo goed, koorts,hoofdpijn,keelpijn eigenlijk gewoon een beetje van alles... en woensdag ochtend kwam ik even vertellen dat ik redelijk goed had geslapen en dat ik me al een stuk beter voelde, toen ik daar op de hoek van bed ging zitten viel ik daar toch heel gemakkelijk in slaap! hihi

Vandaag voel ik me wel een stukje beter nog veel last van hoeste, en een lichte koortst denk ik ben wel voor het eerst weer even naar buiten gegaan om met de auto naar ggd te gaan om een klamboe te kopen, deze moest nog gekocht worden voor de rest heeft mij lieve moeder de afgelopen dagen heeeeeel veel lieve dingen gedaan, hele leuke kado'tje gekocht,alles uitgezocht (vliegveld tot aan feest) want dat vind ik zelf altijd heel leuk hoor dat feest regelen en ben ik altijd ook heel goed in ( als ik MCsan mag geloven ) ! maar in deze toestand moest zelfs mij dat ontgaan.

voor iedereen die ik deze week nog niet heb gesproken en waarschijnlijk ook niet meer ga spreken, hoop ik allemaal niet heel erg teleurgesteld te hebben :) en dat ik een klein beetje toch een goeie reden heb gehad zaterdag nog wel een feest waar ik al sinds dinsdag naar toe werk:) om helemaal fit voor te zijn want dat is toch nogal belangrijk... ook die foto's probeer ik allemaal de zondag ochtend er op te zetten zal ik dan gelijk het foto toestel mee nemen die ik van mij vriendjes heb gekregen?
voor de foto's is er trouwens een nieuwe manier gekomen www.rikbeijer.mijnalbum.nl

hier kan ik gratis mijn foto's op kwijt en is een heel stuk makkelijk, en makkelijkheid vind ik toch wel belangrijk.

ik ga nog een potje poker spelen, lekker rustig aan doen, en hopelijk vanavond nog uiteten als dat gaat lukken volgens afspraak met familie... en dan zaterdag laatste boodschapjes en party!

Jullie blijven van mij horen,

Rik vanuit Bed/Nederland

• 18 April 2008 - 12:13

Rik Beijer:

wow jij hebt lieve ouders:)

• 18 April 2008 - 12:45

Elyse:

Gelukkig voel je je nu in ieder geval al wat beter ;)

nog 2 daagjes! spanneeeend!

• 18 April 2008 - 13:27

Kirsten:

dag lieve rik!

Ik denk niet dat ik morgen op feestje kom maar ik wil je toch even via deze weg heel erg veel plezier wensen in afrika! Maak er wat van.

kus kirsten

• 21 April 2008 - 17:24

Irma:

Voor allen: Rik is goed aangekomen bij het gastgezin in Port Elizabeth.Wij hebben al telefonisch contact gehad.Een internetcafe zit op 20 minuten lopen, misschien gaat hij er morgen heen.Donderdag gaat hij naar het kindertehuis.Het boek vond hij erg mooi.
    We wachten op zijn verhaal!